Portfolio

In dit portfolio kunt u de door Modernizers gemaakte websites zien. En mocht u interesse hebben in een nieuwe website dan kunt u gelijk inspiratie opdoen!

Portfolio Modernizers
PolderPracht Kaas website

PolderPracht Kaas

Voor de kaasvrienden Hendrik Cromwijk en Ronald Berends heeft Modernizers een volledig nieuwe one-page website gebouwd. Ze wilden deze site om hun klanten een inkijkje te geven en hen daarnaast te voorzien van alle praktische informatie. De stijl van de website hebben we naadloos laten aansluiten bij het logo, wat een stempellettertype betreft. Ook de sociale media accounts van PolderPracht zijn in de website geïntegreerd.

Wat we gedaan hebben

Wat PolderPracht van Modernizers vindt

Kwaliteit
5/5
Kwaliteit
5/5
Klantvriendelijkheid
5/5
Klantvriendelijkheid
5/5

Koopisolatie

Voor de mannen van Rhedaal Bouw zijn we een webshop aan het maken voor de verkoop van isolatiematerialen. Naast hun bouwbedrijf hebben ze een webshop voor bouwmaterialen. Nu kregen ze ook veel vraag naar isolatiemateriaal, dus hebben ze ons gevraagd om een nieuwe webshop te maken. De producten zijn verdeeld onder verschillende kopjes, zodat de producten gemakkelijk te vinden zijn. De stijl van de webshop stamt af van het logo, waarin de authentieke groene en gele kleuren naar voren komen.

Wat we gedaan hebben
Portfolio Modernizers
Koopisolatie website
Banner Golypoon
Deelnemers Golypoon

Golypoon

Voor Edwin Bakker van Golypoon hebben we een diverse opdracht uitgevoerd waarbij het doel was om de verhalen van de deelnemers aan de trainingen centraal te stellen. Om dit te bereiken hebben we een nieuwe header ontworpen waarin de Storytellers gelijk de aandacht trekken met een persoonlijke quote. De achterliggende pagina’s hebben we hiervoor ook aangepast. Bovendien was de wens een weekoverzicht te realiseren waarop de deelnemers van de trainingen van week tot week gevolgd kunnen worden.

Wat we gedaan hebben
Bent u een ijverige eekhoorn?

Laat Modernizers uw website maken.