Over ons

Natuurlijk laat u uw website niet zomaar aan anderen over. Daarom willen we u een inkijkje geven in Modernizers, zodat u beter weet wie we zijn. We vertellen u graag hoe we zijn begonnen en waar we goed in zijn, maar bovenal hoe we u kunnen helpen.

Modernizers

Contact zoals vroeger

The more the better

Design van de toekomst

Less is more

Maak kennis met Team Modernizers

Lèvin de Heer

Lèvin de Heer

Webdeveloper & fotograaf

De ervaren webdeveloper van het team. Lèvin zorgt dat de website perfect bij uw wensen aansluit. Als u iets bijzonders op uw website wil, dan gaat Lèvin dat mogelijk maken. Maar zijn creativiteit gebruikt hij ook om u te voorzien van eigentijdse foto's. Want die kunnen niet ontbreken als u uw website laat moderniseren, toch?

Johan van Hoek

Johan van Hoek

Financieel manager & webdeveloper

Onze leergierige realist. Johan wil zijn skills steeds verder ontwikkelen, waardoor de websites die hij bouwt dan ook steeds beter worden. Hij heeft een goed oog voor wat een website functioneel maakt en draagt zorg voor onze financiën. Ook heeft hij zo zijn visie op goed klantcontact. Stuur hem maar een appje, dan merkt u het vanzelf!

Sophie Rustenhoven

Sophie Rustenhoven

Marketingmanager & webdesigner

Enthousiasteling die overloopt van de ideeën. Met haar creatieve blik ondersteunt Sophie bij het ontwerpen van de websites. Daarnaast is zij een echte verhalenverteller, dus uw webteksten kunt u uitstekend aan haar overlaten. And last but not least zorgt zij voor een unieke inkijk in ons werk via social media. Zeker even volgen dus!

Bent u een ijverige eekhoorn?

Laat Modernizers uw website maken.